Va
opgricht 13-12-1979
Als vereniging organiseren we diverse activiteiten. In januari wordt de algemene leden vergadering gehouden, tevens is er dan de gelegenheid om de Nieuwjaars wens naar elkaar uit te spreken. Elk voorjaar word de openingstocht gehouden, met 10 tot 15 boten varen we,elk jaar weer naar een andere bestemming,waar we heen varen is elke keer weer een verrassing, Maar één ding is zeker het is altijd weer een leuke en gezellige tocht,volgens alle leden die hieraan hebben deelgenomen. En in 2018 zal er ook zeker weer een openingstocht georganiseerd worden . Een cursus varen voor vrouwen ,door een ervaren instructeur,waar de dames het aanleggen en het in en uitvaren van een sluis wordt geleerd. Ook hebben we diverse contact ochtenden,waarbij we verschillende thema's rond de watersport houden ,zoals touwknopen en splitsen,daarnaast word er aandacht besteed aan een logboek programma in exel. Het behalen van een marifooncertificaat behoord ook tot de mogelijkheden. Verenigingsblad  4 keer per jaar geven wij ons verenigingsblad het turfschip uit.
Activiteiten van de vereniging
home Over ons Bestuur Data's Foto's Links Nieuws Disclaimer Adverteerders
De vereniging telt op dit moment 38 aktieve leden ,waarvan enkele leden geen boot meer hebben,maar die toch steeds bij diverse aktiviteiten aanwezig zijn, en 2 ereleden